Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Majdnem lebuknak!

2008.06.17

  §Majdnem lebukás§

Cleo naplója

Cleo huga, Kim megtalálja Cleo naplóját, ami tartalmazza az ő, Rikki és Emma titkát, hogy ők sellők. A naplóban vannak titkosított részletek, és még a farkaik rajzai is. Ez vezeti a gyanús Kimet és Emma testvérétét, Elliotot, hogy ezért tartózkodnak a víztől. Konspirál Elliottal, hogy színpadon fedje fel Cleót a Miss Sea királynőválasztáson, de ez rosszul sült el, ugyanis Miriem sellőjelmezét tették tönkre a tűzcsappal. Végül Kim látványosan Cleót próbálja locsolni, miközben ő arra használja a hatalmait, hogy megvédje magát a víztömlőtől. Cleo azt mondja Kimnek az eset után, hogy az egy próza, amit ő írt az iskolába. Cleo a naplót elviszi a Mako-szigetre, ahol a vízbe dobja, hogy megmaradjon a titkuk.

Zane, az első számú veszély

Bár a lányok megtesznek minden erőfeszítést hogy megóvják a titkukat, állandó veszélyben vannak, mert át tudnak alakulni a legcsekélyebb csepp víznél. Zane erőfeszítései miatt, hogy tudomást szerezzen a tengeri szörnyről, aki megmentette az életét, amíg Miss Chatham süllyedő hajója fedélzetén majdnem megfulladt. A hajón voltak képek egy fémdobozban, melyen Miss Chatham és a barátnői sellőként szerepelnek. Ezt a lányoknak el kellett tüntetniük, mielőtt Zane odaér. Az akció sikeres volt, de Zane mégis észrevette Emmát a vízben.

A hold

A hold annak a forrása, hogy Cleo, Emma és Rikki hogy kapták meg az erejüket a medencében Mako-szigeten. A hold szintén különbözően hat mindegyikükre. A hatás csak addig tart, amíg a telihold az égen van.

NE LOPD EL, SAJÁT ÍRÁS!